Formidling

Vi ønsker alle velkommen til Trondhjems Kunstforening og tilbyr omvisning på norsk, engelsk og spansk tilpasset ulike aldersgrupper og anledninger.

Vår erfaring er at kunst er et godt verktøy for å lære nye språk. Kunst befinner seg i mer abstrakte kommunikasjonsbaner enn ord og setninger, hvor blant annet følelser, bilder og minner spiller en større rolle.

Vi har som mål at barn og unge får utfolde seg kreativt og blir glad i kunst, noe som kan berike livet uansett hvilke fag de velger å fordype seg i senere. Vi skreddersyr omvisningen for ulike klasser og grupper etter avtale, med et mer kunstnerisk og utdypet innhold innen samtidskunst for elever på f.eks. visuell kunst, design og arkitektur og med større fokus på språket for elever med spansk, tilpasset hvilket trinn elevene er på.

Omvisningen varer 30 minutter. Etter omvisningen kan klasser gjerne bruke lenger tid på utstillingen, men da med læreren som pedagogisk ansvarlig. Vi har mulighet til at hver klasse kan bli hos oss i inntil 2 timer.

For bestilling:
post@tkf.no eller på tlf: 90729133

20180917_171504 (1).jpg